Söker liten kuk

vuxen kvinna söker liten kukJag är en vuxen kvinna som är 40 plus och jag söker en man med en liten kuk. Låter det konstig? Ja, kanske, men det är faktiskt inte så konstigt. Det är inte alla kvinnor som vill ha stora kukar, långt därifrån, jag vill absolut inte ha en stor kuk i min fitta. Många av mina väninnor säger exakt samma sak, vi vill ha små kukar, det är mycket skönare tycker vi. Jag brukar kolla händer och fötter när jag är ute och raggar på män. Små händer och/eller små fötter brukar betyda en liten kuk, men det stämmer inte alltid. Därför tänkte jag kolla läget här och se om det finns någon man som har det jag söker!

Jag tänker mej att vi blir knullkompisar, alltså vi träffas regelbundet och har sex. Om vi har bra kemi så vill jag gärna umgås utanför sängen också. Vi kanske fixar käk tillsammans, går ut på krogen, kanske tränar tillsammans, typ något sådant. Jag är en mullig kvinna så jag behöver verkligen träna så jag blir av med överflödiga kilo. Sex är ett bra sätt att träna men att gå på gymmet är också ett bra sätt, vi kanske kan göra allt det tillsammans? Jag gillar vanlig sex utan en massa utsvävningar, men visst, jag kan prova nya saker också, men inget avancerat. Åldern är inte så viktig utan det som är viktigt för mej är att vi har kemin och attraktionen plus att jag söker liten kuk. Då spelar åldern ingen roll för min del.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Söker liten kuk”

 1. Jag har liten kuk men vi är ett par som är intresserade, frugan måste vara med och leka. Så om du är intresserad så hör av dig

  Svara
 2. Hej!
  Vi är ett par som är intresserad vi har pratat om det men aldrig vågat .för jag skulle vilja se på när frugan skickar din fitta ock när du slickar frugans fitta så kan jag sätta på dig.låter det intressant hör av dig.

  Svara
 3. Liten Kuk här japp. Men vi letar efter en trekant eller ett par. Vi vill hitta en tjej som gillar små kukar och en kille med liten kuk max 11cm och gärna lite under medel tjock, typ as svårt att hitta. Söker trekant kille kille tjej.
  Tjej tjej kille eller ett par. Krav på Kuk storlek, låter det intressant.
  Mvh T.

  Svara
 4. Lite mer info, kommer från kronoberg.
  Har liten Kuk, fru sen över 20 år och vi har det extremt bra tillsammans. Vi behöver dock lite spänning och nya äventyr. Hjälp oss gärna med det.
  Mvh. T

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!