Par söker

kk par söker par eller tjejer och killar för sex på fleraHej, kk par söker ett annat par eller ev. en tjej eller kille för en skön trekant eller fyrkant. Hon är 26 år, bi och han är 35 år och bi, vi är båda vältränade och ser bra ut. Han har en rejäl kuk som är uthållig och kan spruta mycket. Eftersom vi båda är bi så vill vi att du/ni som svarar också är det, blir enklare så. När man är kåt så är det skönt att veta att man kan ta för sej utan att behöva tänka sej för. Idag är nog de flesta bi tror vi och det gillas ;-). Vi har varit knullkompisar rätt länge och känner varandra bra, men något par är vi inte.

Är ni ett par som svarar så är det viktigt att ni är stabila i ert förhållande. Några svartsjuke scener vill vi inte vara med om, det blir bara så trist då. Vi har inte haft sex på flera tidigare, men vi är mer än redo för det nu. Spontana och trevliga människor hoppas vi hör av sej och vill träffas. Vi börjar med en fika och känner av kemin, sen tar vi allt som det kommer efterhand. Vi har inga problem med att ”börja”, vi gillar när andra tittar på oss, det kickar igång oss. Så ifall ni är lite blyga är det ingen fara, vi lovar att ni blir kåta när ni ser vad vi gör ;-).

Ni är från 26 år och uppåt, till max 60 år tror vi funkar bäst. Vi kan ses på hotell första gången, för oss känns det tryggast så, tror du/ni håller med om det. Neutral mark är bäst för alla parter. Så, par söker par eller en tjej eller kille, finns du/ni här? Hör då av dej/er snarast så att vi kan ses.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!