Söker party polare!

party polare sökesTjenare hej hallå alla coola party polare, ni som gillar att festa! Cool tjej här som älskar att festa och ha kul men vill träffa lite nytt folk. Som också gillar att festa, så jag söker både killar och tjejer, bara singlar, inga par! Hade varit kul att få ihop ett bra gäng där ingen känner varadra och sen dra ut och festa. Vi tjejer kan träffas innan och fixa iordning oss, det är alltid kul! Sen när vi tjejer är klara så kan killarna komma och vara med, så värmer vi upp hemma. Och sen går vi ut och gör stan! Låter det som en bra plan? Det tycker jag!

Även om detta är en sexannons på en sexblogg så behöver det inte betyda att det är sex jag söker. Men om det slutar med sex, då är det ett stort plus. Tror sånt måste komma naturligt och inte planerat, för att planera brukar ändå sällan bli bra. Inget blir som man tänkt sej, typ så!

När vi sticker ut och festar så tycker jag om att dansa så gärna nåt ställe där man kan dansa också. Men vi kan testa lite olika ställe. Bor själv i mellansverige men tar mej gärna till en storstad där vi alla träffas. Brukar inte vara så dyrt med hotell på helgen och värt det utan tvekan. Vi kan ha skitkul och vara party polare. Coolt att ses nån helg ibland och festa loss ordentligt och få lite omväxling från det vanliga. Kom igen nu tjejer och killar, hör av er så vi kan ha lite kul tillsammans!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Söker party polare!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!