Trekant

kåt kvinna vill ha trekantJag är en kåt kvinna som alltid drömt om en trekant. Jag är kring 50 och i min generation är det inte så vanligt med trekanter och sånt så därför har det aldrig blivit av. Nu vill jag prova och de jag söker är antingen ett par eller två killkompisar. Det är samma med tjejsex, det är heller inget som är vanligt bland de i min ålder. Iallafall inte vad jag vet och har hört, några pysslar med det men det är nog inte så många. Någon erfarenhet av tjejsex har jag inte men jag är lite nyfiken att prova på det. Så även tjejer kan höra av sej och par där tjejen är bi. Så får vi se om det blir tjejsex eller inte, jag är inte helt säker på att jag vill det. Men jag vill prova iallafall.

Jag ser bra ut för min ålder och har alltid försökt träna och motionera! Mitt liv är nog ganska vanligt, jag jobbar, umgås med vänner och tränar så ofta jag hinner. Det jag söker är återkommande sexträffar och även vänskap, vi umgås och har det skönt tillsammans helt enkelt. Ni som svarar bör vara över 30 och uppåt, jag tror inte det fungerar så bra om ni är för unga nämligen. Det blir lite mer seriöst också då plus att vi är på samma våglängd om vi är ungefär lika gamla.

Men vi får se om någon ens svarar, det återstår att se. När det kommer till sex så är jag nog ganska vanlig men är även nyfiken och provar gärna nytt. En trekant är något nytt för mej, det måste jag få uppleva nu, det är verkligen hög tid för det! Rakat är något jag föredrar, detsamma ska gälla dej/er. Hoppas vi ses!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Trekant”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!