KK par

kk par söker killar och tjejerVi är ett kk par som varit kks i några år nu och nu vill vi ha med en till i sängen. Det vi söker är en tjej eller en kille som är i vår ålder, alltså runt 30-35 år. Vi båda träffas ett par gånger i veckan och har det riktigt bra, inga känslor, bara vänskap och sex. Vi är båda bi men inget krav att du är det men det hade varit trevligt om du är bi. Men som sagt inget krav och vi respekterar varandra till 100%, så det är inget du behöver tänka på.

Då vi vet att det finns många oseriösa så vill vi, innan vi träffas irl, snacka i videosamtal. Just för att försäkra oss om att du är du och du får se att vi är de vi uppger oss att vara. Trist att man ska behöva göra så men så är det och det är bara att gilla läget. Återstår också att se om en sexannons funkar!

Sugen på en trekant?

När vi ska träffas i verkligheten första gången så föredrar vi att ses på en offentlig plats. Den första träffen innebär bara att vi ska ses, känna av kemin mellan oss. Funkar allt som vi hoppas på så bestämmer vi en dag när vi ska ses alla tre. Vi börjar med en middag och kanske lite gott vin för att mjuka upp stämningen. Sen får allt hända spontant och naturligt, det brukar bli bäst så. Vi är inte främmande för att vi börjar att smeka varandra och sen blir vi alla kåta. Och allt sker då naturligt, men att planera funkar inte så bra, men det ordnar sej säkert. Vi kan även tänka oss ett par. Hör av er så får vi se vart vi landar. Kram från oss, ett kk par som är sugna på trekant!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!