Kåt oskuld söker äldre man

jag är en kåt oskuldKåt oskuld, det är jag, fast att jag är 21 år så ha jag inte haft sex ännu, jo det är sant. Vill träffa en lite äldre kille som kan ta min oskuld, känns tryggt att du är äldre och erfaren. Detta är så jäkla pinsamt, alla mina tjejkompisar har haft sex men inte jag. Nu är det så att jag kanske blivit av med oskulden men inte på riktigt, utan med en dildo. Är kåt jämt och har köpt en dildo som, jag leker med så fort jag kan. Jag tycker om att ha dildon i fittan, men jag längtar efter en riktig kuk, en gubbkuk, det måste kännas helt annorlunda. Varm och lagom hård och som sprutar härlig sperma (tror jag). Min dildo är inte så stor och det är precis jag kan få in den, så jag är nog rätt trång tror jag !

Jag vill att du är en lite äldre man som har erfarenhet och vet hur man ska göra. Du måste vara försiktig med mej och ta det i min takt. Tror också att du inte ska ha alltför stor kuk, då gör det kanske ont i min trånga fitta?! När jag skriver lite äldre så menar jag kanske max 40 eller nåt sånt, du får inte vara en gubbe. Ingen gubbamage eller så, du måste vara snygg och se ungdomlig ut, annars vill jag inte träffa dej. Kåt oskuld, det låter helt wierd men det är så det är, jag är kåt och jag är oskuld! Träffar inte vem som helst, är faktiskt väldigt noga med att välja mannen som ska få ta min oskuld. Men det fattar du nog, detta är något som jag kommer att minnas resten av livet, så det måste bli bra! Är du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Kåt oskuld söker äldre man”

 1. Hej!
  Jag är en gift man, 50 år, som har lång erfarenhet av sex och även analsex.
  Jag har fokus på bådas njutning och kan få dig att komma hur många gånger son helst. Frågan är hur länge du orkar.

  Svara
 2. Hej, var bor du någonstans i vårt avlånga land? Nog ska vi kunna hjälpa dig med din oskuld, lugnt och fint med långt förspel så du blir riktigt kåt och vill känna kuk.

  Tomas

  Svara
 3. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse. Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!