Kåt tjej söker äldre man

jag är en kåt tjejJag är en kåt tjej, jag vill träffa en äldre man som kan lära upp mej i sängen. Är bara 18 och har inte haft sex mer än en gång och det var ingen höjdare. Men killen han var lika gammal som jag, så han var också nybörjare, han tog min oskuld och jag hans. Synd det inte blev bättre, jag trodde sex var bättre och det är det säkert också. Men jag känner att jag måste våga och söka efter en äldre erfaren man som kan lära upp mej. Vill du bli min sexlärare? Gör inge om du e gift, det kvittar mej, du ska bara lära upp mej. Jag blir inte kär i dej och du blir inte kär i mej, det hade lixom inte funkat. Tror du håller med.

Kåt tjej söker sexlärare

Drömmer om en ådrig gubbkuk som knullar min unga trånga fitta. Manliga händer som vant smeker min unga kåta kropp. En van tunga som slickar min ständigt våta fitta och samtidigt så pullar du min fitta med dina fingrar. Jag blir kåt bara av att skriva här, så jag hoppas att jag får svar från en äldre kåt man. Jag vill så gärna lära mej att suga kuk, men hur gör jag för att det ska vara skönt för dej? Smakar sperma gott? Läser på nätet om att en del kvinnor gärna sväljer, vill jag det? Jag vet inte, men jag vill veta och jag vill prova. Nu är det så här, jag har försökt träna på en gurka, vet, det låter helt wecko. Det är pinsamt men jag låtsas att det är en kuk jag suger och jag pullar fittan samtidigt och jag blir så jäkla kåt.

Vill du träffa mej, en kåt tjej som är mer än villig och jag är lättlärd, tro mej. Du är en fräsch man utan gubbamage och du är ungdomlig och tränad. Svara på min sexannons, vad väntar du på?! Ses vi snart över en fika?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Kåt tjej söker äldre man”

  1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
    Älskar sex i alla former och gärna analsex.
    Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!