Söker kk förhållande

mullig mogen kvinna söker kk förhållandeMullig mogen kvinna söker kk förhållande med en äldre man. Du är 35 eller äldre, du är sexuell och fattas precis som jag, regelbunden sex. Om du redan har en kvinna men inget fungerande sexliv, så är det OK för min del. Det enda jag söker är sex och ev. vänskap om det faller sej naturligt för det. I övrigt vill jag inte att du ställer några krav på mej och jag ställer naturligtvis inga krav på dej!

Du ska gilla en mullig kvinna, för jag är allt annat än trådsmal och vacker. Några kilo för mycket och inte ett perfekt utseende, jag vill kalla mej ganska vanlig utseendemässigt om än lite överviktig. Själv föredrar jag män med lite hull, dock inte för mycket, alltså inga riktigt tjocka män är intressant.

Då jag bor ensam kan vi med fördel träffas hemma hos mej. Men om du också är ensam så kan vi växla, varannan gång hos dej och varannan gång hos mej. Första träffen sker på offentlig plats, kanske en fika på stan eller liknande. Jag har rätt så många sexfantasier jag inte fått förverkliga. Så en man som är öppen för att pröva nya saker är ett krav och att du inte är blyg. Men i mitt sällskap brukar de flesta personer slappna av ganska fort. I övrigt tycker jag om ”vanlig” sex, idag verkar det som det finns hur mycket som helst. Allt är inte intressant men som sagt, några saker vill jag pröva i detta kk förhållande.

Hör av dej så pratar vi lite på nätet och sen när vi är redo bestämmer vi dag och plats där vi ska ses första gången. Vi byter bilder innan träffen i verkligheten, gärna videosamtal också. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Söker kk förhållande”

  1. Jag älskar kurviga tjejer med former, jag är gift och 53 utan fungerande sexliv, vill ha en mullig kvinna för sköna återkommande träffar i västra götaland.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!