Små bröst

kåt kvinna med små bröstSlank kvinna i mina bästa år, har tyvärr små bröst men har annars en kvinnlig kropp. Nu är jag lite trött på att vara ensam och söker en manlig vän att träffa lite då och då. Hur mycket vi umgås och vad vi hittar på när vi umgås, det får vi se, det kan jag omöjligt veta. För att veta vad vi kommer att hitta på tillsammans, då måste vi lära känna varandra. Jag är öppen för förslag och tar allt som det kommer och jag planerar ingenting. För det blir ändå aldrig som jag tänkte ändå.

Vi blir kanske bara vänner, men om tycke uppstår kanske vi blir ett par eller så blir vi bara knullkompisar, vi får se. Jag är som sagt slank, ha små bröst, en liten men sexig rumpa, är kortklippt och ser väl ganska okej ut. Som person är jag väldigt snäll och omtänksam och gillar att ta hand om de som har det svårt.

Vad säger du om att ses och käka lunch en dag? Det kan vara ett bra sätt att börja vår bekantskap med. Sen vad som händer därefter, det återstår att se. Givetvis hoppas jag att vi klickar på alla plan, men tyvärr gör man inte det med alla. En annan sak är att vi har samma åsikter och står på samma ”sida”. För idag finns det så mycket splittring i samhället, jag står högerut, så vet du det. Står du på andra ”sidan” så tror jag att vi har svårt att trivas och komma överens. Jag är singel sen ett tag och trivs annars bra med det men känner mej lite ensam nu och vill ha lite sällskap. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Små bröst”

 1. Jag älskar kvinnor med små bröst
  och tar gärna en lunch med dig så får vi se vad vi tycker om varandra.
  Är en 57 år ung man som är singel
  Och öppen för det mesta.
  Hör gärna av dig
  Mvh Peter

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!