Ensam kvinna söker vänner

ensam kvinna sökerJag är en ensam kvinna som söker vänner, har inte så många och känner mej ganska ensam. Har nog alltid varit så, beror kanske till en viss del på att jag är ganska blyg och vågar inte ta kontakt. Med tiden blir man kanske lite annorlunda när man är ensam för det mesta. Jag vet inte, men jag har svårt att hitta vänner och nu måste jag göra något åt det. Här kanske finns någon som vill bli min vän? Om jag skulle hitta kärleken skulle jag bli så otroligt glad men det är inget jag ens vågar hoppas på.

Tyvärr så bor jag långt ifrån min familj men det är som det är. Ensamheten är jag egentligen van vid men det är ändå en ensamhet jag inte trivs med. Det är nog inte så här mitt liv skulle bli, men nu försöker jag göra något åt det. Men frågan är om det finns någon här på vuxet som är intresserad av vänskap med en ensam kvinna??

Kan tänka mej att de flesta här bara söker sex och inget annat. Visst, sex gillar jag också men har inte haft det så många gånger. För mej känns det inte så bra att enbart träffas för att ha sex, men jag vet inte, det är kanske nåt jag skulle testa?! Men jag får se, måste åtminstone ge det en chans! Nu håller jag tummarna och hoppas på det bästa!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Ensam kvinna söker vänner”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!