Oerfaren tjej

oerfaren tjej söker vuxen manHej jag är en oerfaren tjej som söker en vuxen man som vill lära upp mej! Trots jag är över 20 så har jag inte haft så mycket sex och jag vill verkligen lära mej. De gånger jag har haft sex har det inte varit särskilt bra, jag har lixom inte hunnit njuta. Killarna kom fort och sen brydde dom sej lixom inte. Jag vet att sex kan vara underbart, det har jag läst och tjejkompisarna har berättat. Men jag själv har inte fått uppleva det ännu. Det är därför jag vill träffa en vuxen man som är erfaren och som vill träffa mej som är en oerfaren tjej.

För mej är det svårt att ta första kontakten, vet lixom inte hur jag ska göra. Speciellt inte när det gäller att få kontakt med äldre män, då blir det minst sagt svårt. Du får alltså vara den drivande annars lär jag inte våga. Så jag försöker på detta sättet att hitta dej och jag hoppas att du finns här!

Du är inte äldre än 50 år, jag tror det är max, men om du är ungdomlig och fräsch kanske du kan vara lite äldre. Det jag söker är en äldre man att träffa regelbundet under en period. Men inga krav, utan vi ses och har det mysigt och skönt och sen skiljs vi åt. Om du är gift eller upptagen spelar inte mej så stor roll, det är ditt samvete och du gör som du vill. Jag har eget boende så att vi kan träffas hemma hos mej! Men först vill jag nog träffa dej på någon plats där det rör sej andra människor. Plus att jag vill se dej i webbcam innan vi träffas irl, det går väl bra? Hoppas på svar puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Oerfaren tjej”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!