Vuxen man sökes

kåt vuxen man sökes av ung tjejTjabba! Vuxen man sökes av mej, en ung kåt tjej som nästan är oskuld. Du är från 30 år och upp till max 55 år. Och är du äldre måste du vara ungdomlig och fräsch!! Jag är kanske inte så fin att se på men jag vill bara ha sex med en äldre man. Jag är förresten 18 år så jag är rätt ung. Sex har jag haft någon gång med en jämnårig kille, men behöver jag säga att det inte alls var så bra sex?! Det varade typ i några minuter sen var han klar och jag hann ju inte med.

Även om jag ofta pullar min trånga fitta (tror jag är trång) och får orgasm efter orgasm, så vill jag ha riktig sex. Men då med en äldre man som verkligen kan knulla. Och som vet hur man ska slicka en fitta och allt annat man gör i sängen.

Jag är som sagt oerfaren och vuxen man sökes för sex, inget annat, du får gärna ha en fru hemma, jag bryr mej inte om det. Vart någonstans vi ska ses får vi se, kanske hemma hos mej, bor litet men vi får plats. Helst ska du bli min sexlärare så att vi träffas regelbundet ett tag, vi ses helt enkelt så många gånger vi båda vill. Men någon längre period blir det nog inte, men vi får se. Du ska vara schysst och du ska lixom förstå att jag vill ta det lite lugnt också. Även om jag har svårt att tro jag fixar att ta det lugnt tillsammans med en äldre kåt man. Men vi får se! Kåt är jag och sex vill jag ha och lära mej allt inom sex vill jag. Frågan är om denna kåta man finns här som vill ses?!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Vuxen man sökes”

  1. Hej. Trevlig presentation du har. Gillar din nyfiken på sex och äldre. Jag är ungdomlig kille på 53 år. Mina vänner tycker iaf jag är ungdomlig av mig. Jag har länge fantasier om att träffa en ung tjej som dig. Vore super spännande att lära känna dig.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!