Sexlust

jag är en kåt kvinna med hög sexlustHej alla trevliga män och kvinnor med hög sexlust! Jag är en kvinna som söker en annan person, man eller kvinna, för sköna stunder i sängen. Mitt krav är att du har hög sexlust, för det har jag och jag har jättesvårt att hitta en likasinnad sexpartner. Jag kan nog inte kalla mej för nymfoman, men det är nog inte långt ifrån. Gillar det mesta inom sex och vill gärna hålla på några timmar.

Eftersom jag tänder på en personlighet och inte könet så kan både män och kvinnor höra av sej. Är du en kvinna som länge fantiserat om sex med en annan kvinna, hör av dej. Jag minns hur svårt det var när jag skulle träffa en kvinna för sex första gången. Det var allt annat än lätt och jag var lite blyg, man är nog det i början! Kan även tänka mej ett par. Men vi får se vem och vilka som hör av sej.

Min sexlust har alltid varit hög men inte så hög som nu sen jag passerat fyrtio. Det är som om det har exploderat, jag går omkring och är kåt jämt, det är skönt men samtidigt jobbigt. På jobb smiter jag in på toaletten ibland och pullar min blöta fitta, jag måste, annars fixar jag inte att jobba. Det låter kanske sjukt men det är min verklighet och jag måste göra något åt det. Nämligen ha massor med sex, det kan hjälpa, men det återstår att se. Lusten är hög och det är svårt att hitta en sexpartner men nu hoppas jag det ska lösa sej. Finns du här och är seriös och ärlig i detta så hör av dej så att vi kan träffas i verkligheten. Kram från lilla kåta mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Sexlust”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!