Liten kuk

mogen kvinna vill ha liten kukMogen kåt kvinna söker man med liten kuk och flink tunga och fingrar! Det verkar som alla kvinnor vill ha en stor kuk men det vill inte jag. Fy, det gör bara ont, jag är ganska trång och vill absolut INTE ha en stor kuk. Plus att jag gillar analsex och mitt rövhål är trångt det också. Helst ser jag att vi har återkommande sexträffar, gärna ett par gånger i veckan om det är möjligt. Om vi bor en bit ifrån varandra så kan jag tänka mej sex över helgen också, så vi sover över hos varandra. Men det bästa är om vi bor nära, jag bor i Göteborgs området.

Det är enbart sex jag söker, kanske vänskap också, det är ju aldrig fel. Något mer vill jag inte, jag trivs som ensamstående och vill inte släppa min frihet. Så några känslor ska vi inte blanda in, bara så att du har det klart för dej redan från början. När det kommer till sexet så gillar jag det mesta och har provat mycket. Det finns säkert saker jag inte provat ännu och då är jag öppen för det! Det är kanske ovanligt att tjejer vill ha analsex men jag vill det men som sagt, du måste ha en liten kuk annars funkar det inte. Kondom är ett krav när du ska rövknulla mej, för bådas säkerhet. Din ålder spelar inte någon roll så länge du är 18 år eller äldre. Sugen på en mogen kvinna???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

8 svar på ”Liten kuk”

  1. Tycker mycket om att slicka fitta sex i tvåan har jag haft med en kvinna några gånger det va skönt har det gärna igen finns ca 13 mil från götet

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!