Ensamstående kvinna

ensamstående kvinna söker kåt manHejsan! Jag är en ensamstående kvinna i 40 års åldern som är redo att hitta en partner att dela mitt liv med. En partner OCH en sexpartner. Sex ingår ju i en relation och just sex är väldigt viktigt för mej. Jag har letat efter kärleken ett tag, men det verkar svårt att hitta någon som passar mej. Mina vänner har alla någon, sambo eller så är dom gifta. Nu går jag inte på krogen så ofta så där lär jag inte hitta en man, så jag provar en sexannons här och hoppas på tur.

Du är en rak och ärlig man, det är ett av mina krav! När jag inte jobbar så gillar jag att resa och se mej omkring i Sverige och i världen i övrigt. Så om du också gillar att resa så är det ett plus. Jag har mer och mer blivit en hemma kvinna eller hur jag ska säga det, jag trivs bra hemma i hemmets lugna vrå. Visst är jag social, men inte jätte social, detsamma gäller dej. Vill du ha mysiga hemmakvällar med mej? Fixa käk, ligga sked och kolla en bra film och bara mysa! Vill du det?

Nu vet jag att det inte är helt lätt att hitta en man som jag har kemi med. Det är dessutom ännu svårare i en kontaktannons på en sexblogg. Men som de säger, när man minst anar det. Hör av dig till mig, en sökande ensamstående kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Ensamstående kvinna”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!