Ensamstående kvinna

ensamstående kvinna söker kåt manHejsan! Jag är en ensamstående kvinna i 40 års åldern som är redo att hitta en partner att dela mitt liv med. En partner OCH en sexpartner. Sex ingår ju i en relation och just den biten är väldigt viktig för mig. Jag har letat efter kärleken på traditionella sätt, men det verkar svårt att hitta någon som passar mig. Mina vänner är alla i relationer, vilket gör det svårt för mig att träffa nya människor. Detta eftersom jag inte springer på krogen eller ens är ute och festa, så det är rätt svårt att hitta någon. Så jag bestämde mig för att prova online dejting och jag hoppas att det funkar.

Jag är en mogen kvinna som värdesätter ärlighet, lojalitet och framförallt kommunikation när jag är tillsammans med en man. Mannen jag söker han är är omtänksam och stöttande, någon som kommer att finnas där i livets goda och dåliga tider. En rak och ärlig man helt enkelt, som jag kan dela allt i livet med.

Ensamstående kvinna söker enastående man

På fritiden tycker jag om att resa, då på storstadsresor eller solsemester och jag tycker om att träna och vara aktiv utomhus. Naturen är fantastisk och jag blir så pigg och glad när jag är ute i naturen. Jag gillar också att laga mat (är duktig på det), gå på bio och spendera tid med vänner och familj. Men jag gillar också att bara koppla av hemma och titta på en film eller läsa en bok. Fredagsmys är verkligen underskattat, så mysigt att krypa upp i soffan med sin kärlek och bästa vän. Det kan sluta hur som helst ;-).

Jag söker en man som har liknande intressen som mig, men också någon som kan visa mig nya saker. Jag vill ha en relation som är grundad på ömsesidig respekt och kärlek. Nu vet jag att det inte är helt lätt att hitta, dessutom ännu svårare i en kontaktannons på en sexblogg. Men som de säger, när man minst anar det. Hör av dig till mig, en sökande ensamstående kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!