Sensuell kvinna

sensuell kvinna söker dito manHejsan, jag vill på detta sätt hitta en man. Jag som söker är en sensuell kvinna som har båda fötterna på jorden. Jag har lärt mej att bejaka min kvinnlighet, lita på mina sinnen och vara mej själv helt enkelt. Att lära sej att lyssna på sin kropp i alla lägen är värt allt för mej. Detta har gjort mycket positivt för mej i livet, jag har blivit sexuellt frigjord och njuter av det i fulla drag.

Att bry sej om vad andra tycker och vad andra tänker har jag för länge sen slutat bry mej om. Därför lever jag här och nu. Och jag ska banne mej leva mitt liv så som jag vill och inte som andra förväntar sej.

Finns det män här som har samma tankar och försöker leva så som jag gör? Isåfall vill jag ha kontakt med dej så att vi kan mötas och dela erfarenheter. Som en sensuell kvinna så gillar jag inte män som lever för andra. Du måste leva för dej själv. Det är så viktigt för mej och som du kanske förstår så har jag svårt att hitta likasinnade män. Nu är det så här, jag vet det är svårt att hitta sin soulemate. Men du finns kanske här om jag har tur.

Jag har lärt mej att slappna av och lärt mej njuta av livet och sex, så är det en vän och en älskare jag söker här och nu. En stadig relation, för mej är det inte ens att tänka på att ha flera sexpartners. Det skulle inte ge mej den njutning jag söker. Jag kanske ska påpeka att detta är inte en sexannons där jag söker ett förhållande. Utan det blir som det blir, utan planering, man tar dagen som den kommer helt enkelt. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sensuell kvinna”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!