Kvinna 40 plus

kåt kvinna 40 plusNu är jag en kvinna 40 plus, lagom mogen kvinna men ändå fortfarande ung. Är väl lite mittemellan nu, är inte ung men inte gammal. Livet är härlig, jag njuter varje sekund, att bli äldre är faktiskt inte så illa som jag trodde. Fördelarna är många, jag är mer säker på mej själv, jag har lärt mej att njuta av livet. Speciellt när det kommer till sex så är det en stor skillnad mot när jag var en ung tjej, jättestor skillnad. Har lärt mej att njuta fullt ut vilket jag gör nu, jag släpper alla hämningar när jag har sex och gud vilket sex det blir.

Om det finns några nackdelar att jag har blivit en kvinna 40 plus? Jodå, kroppen är väl inte i samma skick nu som förr, men vad gör det, jag gillar det jag ser i spegeln. Även om brösten hänger lite mer, kroppen har tagit stryk av åren som gått, men vaddå, det är ju naturligt.

Med denna sexannons söker jag en knullkompis, en man att umgås med och ha sex med, allt i ett paket. Vad som gjort att jag tar detta steget är att jag älskar min frihet. Jag har varit i relationer men nu vill jag leva och vara fri, men jag måste verkligen ha sex också. Att ha sex ohämmat är härligt, men jag vill bara ha det med en och samma man. Livet har lärt mej att sex blir bäst när man lärt känna varandra lite, känslor behöver nödvändigtvis inte vara inblandade. Det kan bli riktigt bra sex utan känslor, det vet jag. Och det är just det jag söker här och nu. Män från 25 år och uppåt kan skriva en rad till mej, i de fall jag väcker din nyfikenhet och intresse. Ciao!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 svar på ”Kvinna 40 plus”

  1. Shyssta ”hangers” I love it!
    Är gift med, saknar sex.
    Din kropp ser helt fantastiskt ut och tänder mig direkt.
    Var i Sverige finns du?

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!