Sex utomhus

kåt kvinna vill ha sex utomhusKåt kvinna vill göra lite galna saker som tex. att ha sex utomhus. Det är lite spännande minsann, något utanför boxen, iallafall för mej. I hela mitt liv har jag varit så ordentlig och inte gjort något utanför boxen. Men nu sedan jag blev singel efter ett långt förhållande så är det dags att uppleva det jag drömt om länge. En av de sakerna är att ha sex utomhus, en annan är att ha sex med två killar samtidigt. Och även en dröm är att sex med en annan kvinna.

Det finns mer, men jag vill inte blotta mej för mycket här och nu, utan det berättar jag när vi fått kontakt. Tänk vad man missar mycket när man inte vågar att göra något annorlunda, jag inser det nu. Bättre sent än aldrig, livet är till för att levas och inte att göra som andra förväntar sej, idag kommer aldrig tillbaka.

Du är en man, eller kanske en kvinna, du är typ i min ålder eller däromkring, jag är 38. Det är givet att du är singel men det är lika givet att du inte vill stadga dej. Du och jag ska utforska livet och njuta av allt och göra det som faller oss in. Det finns så mycket man kan göra som ger så mycket njutning. Är jag galen? Ja, kanske, men vet du vad, jag bryr mej inte, jag vill göra detta och jag vill göra det med dej, här och nu. Varför vänta? Just precis, kom igen nu, visa att du också är lite galen och vill leva utanför boxen. Kanske kan jag hitta dej här i en sexannons, jag hoppas det, jag hoppas också att du är seriös och ärlig i detta. Vi ses snart!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sex utomhus”

  1. Hej vilken fin bild med en inbjudande mus, att undersöka med fingrar och tunga. För att sedan be dig ställa dig på alla fyra, så jag kan tränga in i dig bakifrån.

    Tomas

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!