Ska vi sexchatta?

ska vi sexchattaNu är det läge att sexchatta, till och med jag vill vara busig online. Söker en kille som vill snacka lite snusk och försöka få lite njutning. Visst, jag har dildon och fingrarna men det är inte samma sak att vara ensam. Även om jag är ensam när jag sexchattar så är det ändå upphetsande på ett annat sätt. Behöver nog inte förklara, du fattar nog, sorry jag är ganska omständig ibland haha. Får hoppas att här finns några kåta och spontana killar här på vuxet!

Jag har skaffat mej ett kontantkort till mobilen och det är via vanligt telefonsamtal jag vill sexchatta. Inte med video som med Signal eller liknande. Iallafall inte till en början, kanske senare när och om vi lärt känna varandra lite bättre. Är ingen direkt skönhet jag inte, så jag nöjer mej med ljud och det är häftigt att höra en karl runka i andra sidan av luren. Lovar att du kommer att höra att jag njuter, jag är nog ganska högljudd och har svårt att styra mej när jag är kåt.

Vi börjar att snacka vanligt, sen får vi se hur snabbt vi kommer in på snuskpratet. Att börja direkt känns bara konstigt, det måste komma någorlunda naturligt. Gud, jag låter som en gammal kärring, men det är jag inte även om jag inte är tjugi längre. Har fyllt 38 och har en sexig röst, tror jag, har sexchattat förr, men det var länge sen. Då sas det att jag hade en sexig röst, men det sa han kanske bara för att jag skulle fortsätta haha. Jaja, vi får se, hör av dej så vi kan höra snart! Kyss & Smek från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Ska vi sexchatta?”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!