Fredagsmys?

ska vi ha fredagsmysSka vi ha fredagsmys du och jag? Snäll och trevlig tjej söker en mysig kille för lite mys på helgen. Behöver ju inte vara fredagen, lördagen funkar bra också. Men spelar dagen inte så stor roll, det är mys och gos jag vill ha med en gosig kille. Har tröttnat att gå ut och festa på helgen, ger inget och jag blir bara så trött dagen efter. Känns så meningslöst, även om jag går ut ibland men det blir inte så ofta längre. Så kvällarna blir rätt så ensamma, speciellt på helgen!

Tänker att vi snackar lite online, om vi kommer bra överens så ses vi i verkligheten. En fika på stan är väl det klassiska när man dejtar online och ska ses irl första gången. Nu är jag väldigt kräsen och jag vill inte ha fredagsmys med någon jag inte attraheras av. För det handlar om att mysa tillsammans och då måste attraktionen vara där och vara ömsesidig. Tro inte du kan sätta på mej och sen inget mer, det handlar inte om det. Även om jag hoppas att vi har en sexuell attraktion också. Kanske som KK kompisar?!

Det är skitsvårt att planera sånt här, vi får ta allt som det kommer. Och acceptera hur det slutar, det kan funka klockrent, eller inte. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Så det som gäller är att vi är ärliga mot varandra, då blir det nog inga problem med något.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Fredagsmys?”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!