Nylon kvinna

kåt och sexig nylon kvinnaHej, jag är en sk. nylon kvinna och älskar och blir kåt av att ha nylon på mej. Det jag söker här är en dito man som också älskar nylon. Jag vet att det finns ett fåtal män som går igång på nylon. Det är er jag hoppas få kontakt med här. Det är inte helt lätt att hitta er på krogen, det är liksom inget man säger det första man gör. Om mannen inte gillar nylon lekar så blir det väldigt pinsamt, så enda sättet att hitta dej är att skriva en sexannons. Om vi funkar bra ihop och vi har kemi så är det återkommande träffar som jag vill ha. Att lära känna varandra gör att sexet blir så mycket bättre, det har jag lärt mej med åren.

Jag är inte purung men inte så jättegammal heller, har fyllt 45 men inte 50, så jag är relativt ung ännu. I hvuudet är jag fortfarande 20 år, men så säger väl alla haha. När vi träffas handlar det givetvis om sex och njutning med din egen nylon kvinna. Men också om vänskap, närhet och trevliga pratstunder. När man är ensam och singel så är det alltid trevligt att träffa någon av andra könet ibland. Någon utöver den vanliga bekantskaps kretsen. Jag vågar inte hoppas för mycket, men jag hoppas innerligt att den rätta mannen finns här, han som älskar nylon lika mycket som jag gör. Du är en man som går både på utseendet men också insidan, jag är kanske inte så snygg, men jag är en sjutusan till kvinna. För egen del så måste ditt utseende attrahera mej men då måste du ha ett snyggt inre också. Så enkelt är det, finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Nylon kvinna”

  1. Hej nylon kvinna!. Visst är det riktigt trevlig med nylon, se när strumpbyxorna bölder igen av härlig kåt vätska. Jag sliter sönder dina strumpor. Slickar din blöta vackra FITTA.
    Hör gärna av dig

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!