Två kåta äldre kvinnor

två kåta äldre kvinnor söker män

Hejsan, vi är två kåta äldre kvinnor som söker oss varsin trevlig man att umgås med. Då vi är lite äldre så förstår vi att det inte är helt lätt att hitta en man som är seriös i detta. Men vi tänkte båda att vi skulle ge sexbloggar på nätet en chans. Här kanske männen som vi söker efter finns. Som ni förstår kan inte två äldre kvinnor ragga på krogen, det skulle väl se ut. Nu tror jag att alla förstår att sex är involverat i vårt umgänge. Dock inte i en fyrkant, nej tack, sådant är inget för oss, vi är gammalmodiga. Sex har man mellan två människor helt enkelt, det passar oss bäst. Men vi har valt att söka här tillsammans. Dels har vi stöttning av varandra, för vi är verkligen nybörjare på detta. Och sedan kanske vi kan träffa två karlar som är vänner och då kan vi umgås alla fyra. Kanske ha en trevlig middag hemma eller om vi går på rastaurang. Men sängkammar-aktiviteter sköter vi separat.

Ni män som är städade och ordentliga, gärna äkta gentlemen, det är er vi vill träffa. Nu har vi ingen aning om en sexannons/kontaktannons fungerar men det får vi hoppas på. Vi tror att ni är mogna män i er bästa ålder. Yngre män, visst, ni är sexiga och heta, men vi söker mer än bara sex, vi vill umgås lite också. När man blir äldre och trots att man är två kåta äldre kvinnor, så vill man ha det där lilla extra. Det ska ge oss alla något, inte bara in i sängkammaren, det är för torftigt, mogna kvinnor kräver mer än så. Seriösa män, skriv till oss. Mvh från oss!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Två kåta äldre kvinnor”

  1. Hej kåta äldre kvinnor!. Jag som skriver till er är som ni kåt fast man. Vore riktigt trevligt att få träffa er båda samtidigt, laga en god middag och dricka lite vin.
    Kanske till och med ha lite skönt sex med en i taget, kanske rent av en av tittar på det skulle vara riktigt spännande.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!