Sexiga kvinnor

två sexiga kvinnor sökerHallå där, vi är två sexiga kvinnor som vill träffa en man för sköna sexträffar. Vi är båda mellan 40-50 år och ser bra ut för vår ålder, våra sexiga kroppar har vi försökt hålla i trim. Sen om andra tycker det är ju upp till dej, men vi båda är nöjda. Vi är väninnor sedan många år tillbaka och numera är vi singlar båda två. Vi är numera bisexuella, det var något som hände efter vi båda separerat från våra män. Att slicka fitta är helt underbart, blev vi kloka på, nu har vi svårt att få nog.

Mannen vi söker ska vara välutrustad och ha en sprutvillig kuk, sperma älskar vi nämligen. Du ska ta hand om oss båda och vi kommer att ta hand om dej också. Tror du kommer att bli mer än nöjd. Möjligen kan vi tänka oss att träffa två killkompisar, men vi börjar med en man. Sen får vi se om vi utvecklar det till en fjärde person. En skön trekant har vi haft förut och nu är det dags igen.

Nu har vi inga krav på din ålder, men vi tror du är någonstans mellan 30 och 50 år. Ditt civilstånd bryr vi oss inte så mycket om, det är ditt liv och du bestämmer över det. Men du ska vara välutrustad, relativt vältränad och fräsch i största allmänhet. Drog, snus och rökfri är ett krav och att du är 100% seriös i detta och mycket diskret. Detta är inget vi vill att andra ska få veta, så vi måste vara mycket diskreta. Puss och kram från två sexiga kvinnor i sin bästa ålder, vi ses!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Sexiga kvinnor”

 1. Hej är en 54 årig man som oftast fantiserat om 2 härliga kvinnor att knulla. skulle ni vilja träffas finns jag här bara skriv så hörs vi kram

  Svara
 2. Har drömt om att få vara tillsammans med två kvinnor älskar slicka fitta jag tycker om lite av varje blev Kåt när jag läste er annons så vill gärna träffa er

  Svara
 3. Hej på er damer!. Jag är en man som verkligen älskar att ha sex. Hade varit mycket trevligt att få tillfredsställa två härligt kåta kvinnor, har aldrig varit med två stycken tidigare. Jag själv är 55 år.
  Hör gärna av er, om ni vågar.

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!