Kåta damer finns här

här finns två kåta damerHär finns två kåta damer som söker män i alla åldrar 18-60 år för sex. Vi har båda en förkärlek för unga män men din ålder är inte det viktiga. Det viktiga är att du vill och kan tillfredsställa två rejält kåta damer. Att ha en trekant är något vi haft förr och vi ska ha det igen. Vi föredrar att träffa en eller två män som har sex regelbundet med oss. Då vi båda vet att vi får det skönast när vi känner varandra någorlunda bra.

Det är så att vi båda numera är lyckligt skilda och vi har alltså slitit oss loss från “bojorna”. En oerhörd frihetskänsla och den njuter vi av till fullo nu. Det som fattas nu är en eller två kåta män som vill umgås med oss i sovrummet. Men inte bara hemma, vi gillar att vara ute i naturen och busa på sommaren. Finns det något härligare än att ta picknick korgen, filten och åka ut i natueren. Klä av sej alla kläder och njuta i solen och värmen, nakna och som naturen skapade oss. OBS!!! Ej sex offentligt inför åskådare!!! Absolut inte!!! Att få med en eller två män då hade varit helt underbart.

Två kåta damer söker kåta män

Männen vi vill träffa är män som är riktiga karlar, vuxna och mogna. Ni ska ha ett fritt sinne, inte vara blyga och våga ta för er och njuta av livet maximalt. Vi förstår om du är blyg i början, det är inget konstigt med det, det är de flesta. Men när vi lärt känna varandra så ska du våga njuta och släppa alla hämningar. Det har vi lärt oss, tror det är något som kommer med åren för de flesta. Vi vill inte ha en massa strul därför är vårt krav att du är singel/ensamstående. Kontakta oss snarast så vi kan få kontakt och börja bygga upp något och sen träffas i verkligheten. Puss & Kram från oss, två kåta damer ;-).

KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ KONTAKTANNONSEN

Lämna ett svar