Undergiven kvinna

undergiven kvinna söker dominant manJag tror jag är en undergiven kvinna, jag har länge trott det men aldrig träffat en dominant man. Därför söker jag här och nu en dominant man som vill inviga mej i denna värld. När jag har sex så är det skönt, så klart är det så, men det är något som fattas. Mjuksex verkar inte vara min grej. Jag har märkt när jag inte riktigt får som jag vill, han håller mej lite hårdare. Då kickar jag igång, så därför tror jag att jag behöver en bestämd man i sängen. Nu är det dags att utforska detta och du dominanta man finns säkert här och svarar på mitt nödrop!! Jag ska kanske säga att jag är mycket tveksam till att ha hård sex där det blir smärta. Det tror jag inte att jag gillar, vem kan njuta av smärta, det är för mej en gåta. Frågan är om du finns här?

För att jag ska lita på dej, alltså för att jag ska kunna slappna av och släppa alla hämningar. Så måste vi lära känna varandra och bygga upp ett förtroende oss emellan. Det tror jag att du förstår om du är erfaren inom bdsm. När vi har byggt upp detta förtroende så kör vi på, men vi börjar försiktigt och tar allt som det kommer. Helst vill jag träffa en och samma man, men det är nog givet, eller hur! Jag är nybörjare och oskuld på området. Och tror jag är en undergiven kvinna, ta det i min takt, så kommer det att gå bra. Endast dominant erfarna män är det som jag vill ha kontakt med. Jag ser fram emot att träffa just dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Undergiven kvinna”

  1. Hej snygging! Jag läste din annons och min 23 cm kuk såg ut som Eiffeltornet, först ger jag dig en aromatisk massage med varmt vax medan min kuk leker med din fitta i varje rörelse. Om du luktar gott kommer jag att ge dig en fittavsugning som du aldrig kommer att glömma! vad säger du? Jag är superkåt just nu.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!