Kåt dam söker

sexig kåt damKåt dam söker kåta män som uppskattar en snygg mogen kvinna i sina bästa år. Är mycket kvinnlig och älskar att klä mej snyggt och sexigt, gärna högklackat och urringat. Men inte så att jag ser lösaktig ut, utan med stil och klass, brukar få höra att jag är en sexig dam. Jag söker inte flera män utan endast en som jag kan nyttja när jag behagar. Tror nog att du vill återkomma efter vår första dejt. Det faktum att vi inte ska ligga på första dejten torde sortera bort de oseriösa!

Unga män är något jag har en speciell förkärlek till, är lika bra att säga det redan nu. Dock är det inte någon speciell ålder på de män jag söker, men över 20 och under 65 år, på ett ungefär. Som kåt dam så har jag en sexlust som är lite utöver det vanliga. Min mogna fitta suktar efter en hård kuk, det var ett bra tag sen jag fick en kuk i min fitta. Därför vill jag inte vänta alltför länge med att hitta någon, lusten har tagit över nu.

Första dejten sker på ett café här i stan där jag bor, vart det är berättar jag sen. Kan säga så mycket att det är i mellansverige, nära en stor stad. Du kommer till mej alltså, som den gentleman du är. I övrigt har jag väl inte så mycket krav, förutom att du ska vara seriös. Resten tar vi lite mer privat! MVH.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Detta inlägg har en kommentar

  1. David

    Så sexig med hårig fitta. Vill gärna träffa dig, sex har vi när vi vill oavsett sntal träffar. Reser en del i jobbet så mysiga hotell är perfekt. Hur når jag dig?

Lämna ett svar