Män som gillar slicka fitta se hit

kåta män slicka fitta Alla ni män som älskar att slicka fitta, se hit, jag behöver er. Jag är nästan manisk, fittan vill bli slickad nästan dygnet runt. Vem som slickar spelar ingen roll, bara tungan är flink och vet hur en fitta ska slickas. Jag vill inte ha någon närmare beröring med dej, du ska bara komma hit och slicka min fitta. Och när jag fått orgasm så är ditt uppdrag slutfört. Ibland får jag härliga sprutorgasmer och fullt möjligt om du är riktigt duktig.

Så det jag söker här och nu och i framtiden, är killar som gillar att slicka fitta. Om du runkar när du slickar mej så är det okej, men jag kommer inte att röra dej. Det är villkoret, bara så att du vet det, jag har lixom inget behov av att få en kuk i fittan. Orgasmen är det jag är ute efter. Och sen ska jag inte hymla med att jag tycker det är spännande att sära på mina ben framför en okänd man. Undra om sexannonser funkar? Det gör det nog, jag hoppas det iallafall.

Du kommer till mej, men vi ses inte hemma hos mej men i närheten. Exakt vart säger jag när vi fått kontakt. Vill inte vara allt för öppen här utan det tar vi lite mer privat. Män i alla åldrar som har en flink tunga och som älskar att slicka fitta kan höra av sej! Jag kommer att träffa flera olika män och träffar dej igen. Men bara om du slickar riktigt jäkla bra. Givetvis är du ren och luktar gott, jag gillar fräscha män! Mellansverige!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

9 svar på ”Män som gillar slicka fitta se hit”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!