Kvinna söker pojkvän

kåt kvinna söker pojkvänJag är en kvinna som söker pojkvän för nu är jag trött på att bara ligga. Kärlek saknar jag, det är skitlänge sen jag hade nåt stadigt, så det är dags nu. Jag är strax under trettio och högsta önskan är att hitta mannen som jag ska leva resten av livet med. Men nu är jag realist och tror inte riktigt på det. För jag tror inte att människan är skapt att leva med en och samma partner hela livet. Men jag har slutat tänka så mycket och gör det jag känner för. Jag tror inte det är svårare än så, börjar man tänka så krånglar man bara till det och det är ju onödigt. Man måste njuta av livet, det är inte för evigt. Det blir man klok på är det händer tragiska saker runtomkring en.

Jag söker pojkvän både för kärleken men också för att få ett sexliv. Ett sexliv blir allra bäst när man lärt känna varandra ordentligt och när man har känslor för varandra. Så är det för mej, vi är alla olika, men sådan är jag. En sak som är viktig i ett förhållande när det kommer till sexlivet. Det är att man ser till att hålla igång och inte faller in i slentrian, dit vill jag inte komma. Så vi får jobba på det, hitta på udda saker och pigga upp sexlivet. I början knullar man som kaniner, men när den första nykära tiden lagt sej, det är då man måste agera. Tror du förstår hur jag menar.

Är du en kille runt 30 som också vill stadga dej och om du tycker som jag? Då hör du av dej till mej, varför vänta, idag kommer inte tillbaka. Puss och en stor go kram till dej från mej.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Kvinna söker pojkvän”

  1. Hej! Jag är en man på 29 år och känner mycket igen mig på det du beskriver jag är öppen för ett försök om det är något som låter intressant för dig hör gärna av dig. Kram

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!