Hej, är en singel tjej som är trött på singellivet och vill ha en pojkvän!

jag är en singel tjejJag är en singel tjej som är så trött på singellivet och allt vad det innebär. Söker här och nu en pojkvän och jag är seriös i detta och det är du som svarar också. Jag vet det är svårt att hitta någon på nätet, men å andra sidan är det bästa stället att leta. Här finns så många och just här på denna sexbloggen så finns de killar som delar samma intresse som mej. Tror du fattar!

Så här är min dröm-pojkvän

Alltså, det är skitsvårt att säga hur du ska vara, hur du ska se ut och allt det där. För jag vet faktiskt inte det förrän Han med stort H står framför mej. Så enkelt är det för mej. För det är så otroligt mycket mer än utseende, ögon färg, hårfärg, kroppsform och annat som spelar roll. Personligheten, det inre men också det yttre, allt ska harmonisera och det spelar roll.

Även om du har ett perfekt utseende så spelar det ingen som helst roll om du har ett inre som inte tilltalar mej. Man kan säga så här, en skitsnygg kille blir skitful om han är otrevlig och respektlös. Så är det för mej iallafall. Samtidigt kan man säga att en skitful kille blir skitsnygg när han är skittrevlig och respektfull. Jag är alltså inte fixerad av utseendet, tror det framgått ganska tydligt nu *L*.

Lite om mej – en singel tjej

Det där med att berätta om sej själv är jag usel på men jag ska göra ett försök. Jag ser väl rätt alldaglig ut, brunett, normal kroppsform och kan väl inte påstå att jag är snygg men inte heller ful. Är 28, varit singel i några år nu. Bor själv i min tvåa mitt i stan, jobbar mycket på dagarna och träffar kompisar på helgerna. Tränar och håller igång och försöker leva hälsosamt, så gott det går iallafall.

Har många intresse och några är att jag älskar att vara ute i naturen, gillar att gå ut och festa, men inte allt för ofta. När jag hittar pojkvän och inte är singel tjej längre, då lär det intresset svalna. Mycket mysigare att vara hemma och mysa då!

Jag kan redan nu säga att om du är en kille som vill fortsätta festa var varannan helg med kompisarna, så är du inget för mej. Visst ska du träffa dina killkompisar men inte varenda helg, typ något sådant. Nu slutar jag skriva här, hör av dej så får vi se vad som händer. Puss och kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Hej, är en singel tjej som är trött på singellivet och vill ha en pojkvän!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!