Snygg kvinna

kåt sexig snygg kvinna sökerSnygg kvinna i sexiga svarta underkläder, är det något som skulle passa? Ja, det är det säkert för en del, för andra inte, smaken är ju som baken. Nu har jag ett gott självförtroende och det är en bra grej tycker jag, man måste älska sej själv för att kunna njuta fullt ut av livet. Nu är jag inte på jakt efter ett seriöst förhållande, det tror jag inte iallafall. Har inte haft lust med det på ett tag, singellivet är helt okej faktiskt! Inga krav, inga måsten, ingen att ta hänsyn till och jag njuter av det i fulla drag. Men, det finns alltid ett men och för mej är det att jag saknar en man i mitt liv. En gentleman då, en man som uppskattar mej för den jag är, som tar hand om mej.

Men också en man som kramar om mej, en man som ger mej orgasmer som tar mej till en annan värld. Skön sex men utan att blanda in känslor, passion kan man ha utan känslor. Jag vet, jag har haft det och jag vill ha det igen. Men kruxet är att hitta ”rätt” man som passar mej och som är den man jag vill ha. Först och främst så ska du vara manlig, du ska vara singel och du ska vara utan problem och leva ett bra liv. Även du saknar någon men vill inte stadga dej ännu. Om vi sen skulle få känslor för varandra, då får vi ta det där och då. Jag lever i nuet och njuter varje dag och du ska också göra det. Vill du dejta en snygg kvinna? Hör då av dej så ser vi om vi ses snart. Kramen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Snygg kvinna”

  1. Hej! Jag är en an på 29 år. Jag tycker din annons verkar intressant och skulle väldigt gärna få kontakt med dig och så tar vi det där ifrån. Mvh

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!