Stora pattar och liten rumpa

vuxen kvinna med stora pattarHej hallå, är en trevlig och sökande kvinna. Stora pattar har jag och en liten rumpa, är annars nog ganska normalt byggd. Får väl säga att mina pattar är gigantiska, men jag gillar dom även om de är tunga att bära. Vet att de är en tillgång men också en nackdel, det är inte alla killar som gillar så här stora bröst. Nog om utseende och yta. Nu är jag här på vuxet.nu för att hitta en partner, en man naturligtvis.

Nu är jag inte säker på vad jag söker, det kan vara vänskap, sex eller kärlek, vi får se vad det blir. Vet inte om någon svarar på min kontaktannons, det kan jag ju inte ta för givet. Om någon svarar, då får vi se vad som händer, det är ju så olika hur man synkar som personer. Så det får vi se när vi får kontakt.

Jag själv har hunnit fylla 37, lever ensam sen ett tag, har jobb och vänner. Livet mitt är rätt så stillsamt och jag är sällan ute och roar mej, blir mest på fester hos vänner. Kan väl inte säga att jag känner mej ensam, men i ärlighetens namn hade det varit kul att ha en lite flört med en trevlig karl.

Men vi får se vad som händer och sker, jag är öppen och flexibel. Nu är jag mycket mer än mina stora pattar, vill jag påpeka, så är det bara det som intresserar dej så kan du vandra vidare. Insidan är det som är det viktiga för mej och det är så du också ska tänka, ytan är just bara en yta, innanför ytan finns så mycket mera. Hör av dej så att vi kan lära känna varandra! Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Stora pattar och liten rumpa”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!