Jag söker KK

kåt tjej söker kk idagHej, mullig kåt tjej här, jag söker KK och jag vill att vi umgås som vänner också. Är du en kåt kille som vill ses regelbundet, både för sex och vänskap? Med vänskap menar jag precis det jag skriver, vi ska träffas, fixa käk, kanske åka iväg över en weekend. Typ som ”riktiga” kompisar gör, umgås helt enkelt. Sen om det skulle bli något mer så är ingen gladare än jag, men det måste vara ömsesidigt. Om någon får känslor och det inte är ömsesidigt, då måste vi sluta träffas. För då blir någon av oss sårad förr eller senare och det vill jag undvika. Men om man är KK´s och umgås så lär man känna varandra bra och sen kanske det utvecklar sej med tiden. Men det får vi se, det primära är att jag söker KK och inte något mer än det.

Min ålder är 30 och din ålder är 30 eller äldre och du är en social kille som gillar att umgås. Men du är också ganska så kåt och gillar att ha sex ofta och mycket, isåfall passar vi bra ihop. För mej är sex oerhört viktigt och det är också viktigt att du gillar mej så som jag är. Är ju som du kan se en mullig och kurvig tjej men jag tycker det är rätt så sexigt, kilona sitter på rätt ställen eller vad tycker du? Stora bröst och en sexig rumpa, är rätt obekväm med att ha en nästan naken bild på nätet så här. Men måste ju ha en bild, det är nog ingen som svarar om man inte har foto i sin sexannons. Är du sugen på att ge detta en chans? För det är en chansning och man måste chansa i livet.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag söker KK”

  1. Hej. Du har en perfekt kropp i mina ögon, jag blir gärna din kompis även utanför sängen.
    Jag är väldigt social och trevlig och gillar sex, älskar lite mulliga tjejer. Skriv till mig så kan vi ta en fika. Jag finns i Skåne.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!