Rakad fitta

mogen kvinna med rakad fitta söker kåt manFör första gången i mitt liv har jag en rakad fitta, visst är hon fin?! För att vara en vuxen mogen kvinna i mina bästa år så är det nog rätt sent i livet jag provat att raka mej mellan benen. Men det är aldrig försent, det enda jag ångrar är att jag inte rakat fittan tidigare. Allt hår är borta, hela min håriga buske försvann, men det var sååå skönt. Behöver jag säga att jag blev så kåt att jag direkt, i duschen, när jag rakat mej, pullade mej till en orgasm. Jag kom nästan direkt för det var en sådan härlig känsla att vara helrakad. Nu vill jag även att män jag har sex med ska vara helrakade. Så därför undrar jag om det finns en man som också är helrakad som har lust att ses?

Det måste vara en jäkligt skön känsla att knulla när där inte är en massa hår ivägen. Jag kan bara företälla mej det, men att pulla min mogna fitta med och utan hår, det var stor skillnad. Numera går jag runt och är kåt jämt, det är helt sjukt vilken skillnad det blev. Jag som i alla år nästan fnyst åt alla som rakade bort sin buske, gud vad jag skäms. Men jag är inte sämre än jag kan ändra mej och det har jag gjort nu.

Jag är en vuxen kvinna och det jag söker är en vuxen man som vill ha en skön vuxendejt. Mycket vuxet där, men jag vill vara tydlig med att just nu vill jag inte träffa yngre killar. Är du man, gillar du en rakad fitta, gillar du en mogen kvinna och är du kåt och uthållig? Skriv då till mej, vad väntar du på!??! Kemin och attraktionen är a och o för mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!