Snygg brunett

kåt snygg brunettVar finns alla snygga OCH trevliga killar? Ni som gillar en snygg brunett men som också kan uppföra er och inte bara sätta på och sen gå?! Jag är så jäkla trött på killar som bara vill doppa kuken och sen dra! Det är så jäkla billigt så det finns inte, en orgasm i all ära, det är skönt! Inget snack om den saken, men att bara dra över tjejen och sen dra. Det är så sjukt lågt så det finns inte. Fattar ni inte att vi tjejer vill ha mer än två juck och ett sprut?!

Nu tar jag kanske i, riktigt så illa är det inte men något i den stilen är det iallafall. Nu vill jag träffa en seriös och trevlig kille som vill umgås lite också. Inte bara två juck och ett sprut och sen är det över. Någon gång är en snabbis helt okej, men inte när man kör one night stand. Så min undran är om det finns några seriösa killar som är lediga och vill träffa en snygg brunett? Du och jag ska inte ligga på första eller andra dejten. Det kanske kan bli lite hångel men du får inte stoppa in kuken i mej förrän att jag vet att du är seriös. Sen när jag väl särar på benen så ska du fanimej knulla mej minst en timme.

Nej, jag är inte bitter, jag är bara kåt och behöver sex. Hör av dej om du är seriös och vill ha en dejt irl med mej! Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Snygg brunett”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!