Ligga ikväll?

jag behöver ligga ikvällÄr du sugen på att ligga ikväll? Det är jag, kåta killar se hit, hör av er snarast, med lite tur kan vi ses ikväll. Jag finns i Stockholm city och du kommer till mej. Nu är det kanske lite svårt att hinna ses ikväll, men vi kan ses en annan kväll också! Men ibland kan man ha tur och jag hoppas jag har det ikväll. Du tar med kondomer för jag har inga hemma. Viktigt och inget jag tummar på, för någon sjukdom vill jag inte få och det vill nog inte du heller. Du är nyduschad och fräsch när du kommer, jag kommer att öppna och vara helt naken under min klänning ;-).

Det ska inte vara något ”lära känna” varandra utan det är typ pang på. Är något jag aldrig testat men det verkar så häftigt. Blir kåt av tanken att knulla med någon helt okänd utan en massa snack. Man måste ju prova allt här i livet och njuta av dagen. Vill inte ångra mej när jag blir gammal och ska inte låta något styra mitt liv. Jag brukar göra det som faller mej in. Är en tjej som tar för mej och är inte blyg precis. Ligga ikväll? Skynda och skriv till mej så vi kan ses snart. Kyzzzzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Ligga ikväll?”

  1. Hej, jag skulle vilja träffa dig ikväll. Jag är 29 år och passerar Stockholm ikväll, hör av dig om det är av intresse så styr vi ihop det.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!