Sexdejta mej?

mogen kvinna vill sexdejtaHär är jag, en kvinna som nyligen blivit singel och vill börja sexdejta. Detta är något jag aldrig har gjort i hela mitt liv, dels för jag varit i en relation i många år. Då, innan jag stadgade mej så var det inte så poppis att sexdejta och det var inget jag ville göra då. Men nu, nu när jag blivit singel och är fri att göra vad jag vill, så vill jag pröva det. För mej är det helt främmande att dejta en karl för sex. Men det är som sagt poppis nuförtiden, så varför inte testa?!

Män som vill ses och sen se vart det leder, kan höra av sej. Jag har funderat mycket på om jag ska sätta en åldersgräns men bestämt mej för att inte göra det. Men kanske ska säga att du måste vara över 18 år! Just åldern är bara en siffra, jag har kommit till det stadiet i livet där jag inser att åldern bara är en siffra. En detalj som inte alls är viktig, det är annat som är viktigt. Nog om det.

Du är en man, en riktig karl som är manlig med allt vad det innebär. Dagens unga män går mer åt det feminina hållet, det attraherar inte mej ett dugg. Hår på bröstet, burdus, manlig och hår mellan benen, det gillar jag. Om du är öppensinnad och gillar tex. att gå på nakenbad är det ett plus. När det kommer till sexet så är jag nog ganska ordinär, men inte alls rädd för att prova på nya saker. Jag är nog rätt så flexibel och tar allt som det kommer utan att planera osv. Du är som jag på det planet.

Att du är singel förutsätter jag, även att detta handlar om återkommande sexträffar. Sugen på att börja sexdejta?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexdejta mej?”

 1. Hej
  Jag är en nybliven singel kille/gubbe på 45år som gärna skulle vilja träffa dig.
  Har ett ordnat liv och ett litet hus som jag försöker hålla ordning på.
  Hör av dig om du känner för att prata bort en liten stund.
  Mvh Tobbe

  Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!