Söker sexträff med seriös kille! Vi ska ses regelbundet!

ska vi ha en sexträffHar precis blivit singel och nu söker jag en sexträff med en seriös kille. Men jag kanske ska vara tydlig, jag vill inte ligga runt, inte alls, utan jag vill träffa en och samma kille regelbundet. Är underbart med friheten som jag fått som singel, jag trodde inte jag skulle tycka det. Men det gör jag, jag njuter i fulla drag. Så, något förhållande vill jag inte ha men jag behöver närhet och sex, för det saknar jag.

Det är också så att jag inte har problem att hitta killar, det vet jag. Men jag har lite udda sexfantasier som jag vill förverkliga. Och det är svårt att hitta killar som gillar samma som jag gör. Därför testar jag en sexannons och hoppas att du finns här, du som gillar samma som jag. Är inte så intresserad av att skriva ut exakt vad det är men det är rätt så udda. Nu gillar jag helt vanlig sex också och är nöjd med det. Men om jag hittar killen som gillar samma udda grejor som jag gör så är det helt perfekt.

Mina krav på min sexträff kille

Som alla andra tjejer så har jag krav på min sexträff, jag träffar lixom inte vemsomhelst. Jag är allt annat än desperat även om jag är rejält sugen nu för jag varit utan sex alltför länge. Du är:

  • Singel
  • Tränad
  • Mellan 25-35 år
  • Hel, ren, drogfri
  • Spontan och oblyg

Det var några krav som jag tror du fixar. Sen ska du givetvis tilltala mej utseendemässigt och vi ska snacka i cam innan vi träffas. Inte för det säger om vi har kemi, men det är bättre än att bara byta foto. Jag är snygg sexig och singel om jag får säga det själv. Puss och kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Söker sexträff med seriös kille! Vi ska ses regelbundet!”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!