Nu ska jag ligga runt, är så kåt och så trött på att vara en ordentlig tjej!

nu ska jag ligga runtNu är det nog, nu ska jag ligga runt, är så förbannat trött på att vara den ordentliga tjejen. Alltid har jag varit så ordentlig, inte haft ons eller varit slampig, ingenting. Mina tjejkompisar har däremot varit allt annat än ordentliga och jag tyckte alltid dom var lösaktiga. Men nu förstår jag dom lite bättre. Låter det wierd? Ja, det gör det kanske men jag märker jag har förändrats. Jag är kåt nästan jämt, kåt och villig, det var jag inte förut, då hade jag nästan ingen sexlust alls. Men det har som sagt förändrats så nu är det dags att njuta av livet lite mer.

Bara för jag ska ligga runt så är jag ingen slampa

Asså, jag vill inte vara en slampa, men det är man väl inte när man ligger runt? Eller är man det? Skit samma, nu ska jag göra det jag har lust med, varken mer eller mindre. Om någon tycker att jag är en slampa, fine, då får du tycka det, jag bryr mej mindre. Det är faktiskt en befrielse, det känns så, det känns som jag blivit fri. Konstigt allt detta, jag fattar att du tycker det men jag skriver direkt som jag tänker. Taket it or leave it som dom säger. Jag är jag och det är bara så.

När man inte haft sex så mycket så är det mycket man vill prova på. Och att prova olika killar är också en erfarenhet som jag vill ha innan jag gifter mej. Nu ska jag ha kul, jag ska ligga runt, jag ska njuta och jag ska vara mej själv. Finns här någon kille som vill ses? Gärna så snart så möjligt! Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Alex

    Hej jag tycker du och jag kan knulla vad sägs

Lämna ett svar