Gift mogen kvinna söker man

gift mogen kvinna sökerHär är en gift mogen kvinna som söker en man att träffa vid sidan om mitt äktenskap. Diskreta sexträffar är det som gäller och jag ser helst att du också är upptagen! Vart någonstans vi ska ses det får vi komma fram till tillsammans, hemma hos någon av oss är naturligtvis inte möjligt. Hotellrum är ingen hållbar lösning, det blir för dyrt då jag vill att vi ska ses ganska ofta. Det är ganska lätt för mej att komma ifrån då maken jobbar som resemontör. Så det är oregelbundna arbetstider och ibland är han långt iväg och jobbar.

Det är väl en anledning till att jag har bestämt mej för att vara otrogen, jag och maken ses inte så ofta. När han kommer hem så är han trött och orkar inte tillfredsställa mej. Det är som det är, blir ju så när åren går, vi båda är väl lite trötta på vårt sex, spänningen är ju borta. Dessutom har min sexlust ökat ganska mycket sista åren och jag är krävande. Då kommer vi till mitt nästa krav, du måste kunna älska mycket och länge, helst två timmar minst. Men ibland kan en snabbis också funka, det är bättre än inget.

Nu är jag väl inte så lastgammal även om jag är en gift mogen kvinna. Har fyllt 40 och några år till. Jag ser bra ut och har stora pattar om det skulle spela någon roll! Du är fräsch och renlig, som det hette förr, du är ”vän med tvål och vatten”! Ditt utseende spelar roll så till vida att jag blir attraherad av vad jag ser. Sen om du är ljus, mörk, lång eller kort osv. det spelar ingen roll i det stora hela. Vår kemi är det viktigaste.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Gift mogen kvinna söker man”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!