Blind date

ska vi ha en blind dateNu är det dags att våga lite mer, så jag vill testa en blind date. Det hade varit häftigt, jag har aldrig gjort det, är ju en risk, kan ju vara vem som helst. Men nu ska jag pröva, det får bära eller brista, men chansar man inte så vinner man inget. Vad vi hittar på vår blind date det återstår att se, jag är öppen för förslag. Men helst vill jag inte planera något, det blir aldrig som man tänkt ändå.

Sen har jag också kommit till det stadiet i livet då jag inte enbart går på utseendet. Personligheten är också jätteviktig, i kombination med utseendet så klart. Attraktion måste det finnas om man ska kyssa någon, men den attraktionen kan vara så mycket. Det kan vara vad som helst, men en persons inre måste harmoniera med ditt yttre.

Jag tänker så här, vi skriver med varandra nån vecka max, sen snackar vi i telefon när vi känner för det. Om vi tycker vi får bra connection så bestämmer vi en dag och tid och går ut och äter lunch tillsammans. Det vi inte gör är att byta foto eller på nåt annat sätt får veta hur den andra ser ut. Jag tycker detta är jättespännande och jag känner mej modig som vågar. Jag som vill detta är en mogen kvinna som hunnit fylla 40 men inte 45. Du är en man i min ålder eller däromkring, yngre eller äldre funkar också. Det är din personlighet som är viktig, inte några enkla detaljer som åldern, utseende och liknande! Våga och chansa och vinn!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Blind date”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!