Singeltjej

söt singeltjejHej svejs, singeltjej här, söker pojkvän för jag är så trött på att vara singel. Vet det är svårt att hitta kärleken, men nånstans måste man börja och varför inte här på vuxet.nu?! Det är ju så att jag gillar sex och för att jag ska trivas i ett förhållande så måste sexet funka. Det är viktigt för mej, funkar inte sexlivet så funkar inte förhållandet! Och här finns killar som också gillar sex. Så därför tror jag det är rätt ställe att börja leta pojkvän på.

Jag är 26 år, bor i en egen lägenhet och har bra jobb och har väl ett rätt bra och ordnat liv. Du måste vara en kille som inte har en massa strul, för det pallar jag inte. Jag tänker att vi inte blir sambos och sånt direkt, för mej funkar särbo alldeles utmärkt de första åren. Bara så att du vet vart jag står!

Särbos i början

Om jag har tur att hitta en kille som jag blir kär i. Så vill jag ta det lugnt i början, du ska känna detsamma. För, om vi är särbos först i några år, så har vi lärt känna varandra ordentligt. Och köper kanske ett gemensamt boende. Men det är långt fram i tiden men lite planering och drömmar är inte fel. Sen hur det slutar står skrivet i stjärnorna, men man måste chansa för att vinna.

Nu återstår det att se om det finns nån kille här som vill dejta en singeltjej lite mer seriöst. Att ha sex direkt är inte något som kommer att ske, så är du ute efter engångsligg så har du kommit fel. Du är skötsam, 25-35 år, bor i närheten av mej eller är flyttbar, jag bor en bit utanför Stockholm.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Singeltjej”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!