Tjock kvinna

jag är en ful tjock kvinnaHär är jag, en tjock kvinna som längtar efter närhet och värme. Söker här män i alla åldrar, former och utseende. Det var jättelänge sen jag hade en karl nära mej, har inte fått en kram av en man på flera år. Det är lite trist, men jag inser att det är så när man ser ut som jag gör. Jag är tjock och inte speciellt söt heller, jag försöker banta hela tiden, men det går inte så bra som synes.

Men bara för att jag är en tjockis betyder det inte att jag är en dålig människa. Tvärtom vill jag säga, jag är nog snällare än de flesta, jag vet hur det är att vara ensam. Så jag är nog mer omtänksam än de flesta är, tror jag, men jag vet inte. Jag har några nära vänner så helt ensam är jag inte. Men jag saknar en karl vid min sida.

Helst vill jag ha en pojkvän

Helst vill jag hitta någon som vill vara tillsammans med mej, som vill leva med mej i framtiden. Men jag har väl inga stora förhoppningar att hitta en pojkvän här, för vem vill vara ihop med en tjock kvinna? Som inte ens är söt.

Jag kan ju säga att det har krävts mycket mod för att skriva denna sexannonsen. Men jag har kommit så långt att jag insett att jag måste göra något själv för att kunna träffa någon. Det kommer liksom inte någon snäll karl och ringer på dörren och friar. Finns du här? Jag har nästan inga krav mer än att du är en snäll karl. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Tjock kvinna”

  1. Hej!
    Jag hade gärna gett dig en kram, en kyss och haft sex med dig.
    Jag ör 24 år, sexuellt oerfaren och söker en kvinna som kan bli min vän, sexpartner och flickvän.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!