Mullig och mogen kvinna

mullig och  mogen kvinna söker sexEnsamstående mullig och mogen kvinna söker partner. Nu ser jag inte så bra ut, många tycker jag är fet osv. Så självförtroendet är inte på topp precis, men någon kanske kan bli attraherad av mej? Jag är väl rätt nöjd med mej själv men mindre nöjd med min kropp. Dock vet jag att det finns män som gillar oss lite större kvinnor. Problemet är att jag har svårt att få kontakt med er, så jag provar en sexannons och hoppas på tur.

Jag har stora bröst, stor mage och en rund stor rumpa och en delvis rakad fitta. Tycker du att jag är sexig? Hoppas det, sen kanske jag kan säga att jag gillar att klä mej i sexiga underkläder. Men bara i rätt sällskap om man säger så, är jag trygg med dej, då vågar jag släppa loss. Män i alla åldrar kan höra av sej, men du ska vara 25 år eller äldre. Att du som jag är ensamstående förutsätter jag, för otrohet är något jag fullkomligt avskyr.

När det kommer till hur jag vill ha det i sängen så är jag nog ganska vanlig. En del kanske kallar mej tråkig men jag är inte den som säger nej till att prova nytt i sängen. Men då ska det vara något som jag tror kan tilltala mej på ett eller annat sätt. Tex. äckliga saker tilltalar mej inte alls, inte en chans. Analsex är inget jag är speciellt förtjust i men om du har en liten kuk kan det vara skönt. Vi ses på stan och tar en fika och känner av kemin, sen får vi se om vi går vidare eller om vi säger hej då där och då. Mullig och mogen kvinna sitter och väntar på ditt svar, kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Mullig och mogen kvinna”

  1. Hej, du mulliga vackra kvinna, jag gillar mulliga kvinnor så dig vill jag gärna träffa, jag är en vanlig man snäll och singel såklart. Jag bor i Skåne hoppas på svar .

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!