Jag har stora tuttar

mogen kvinna med stora tuttar söker manMogen kvinna med stora tuttar, en skön mogen fitta och lite extra kilo. Nu söker jag en man att umgås med, du ska vara kåt och vara seriös i detta. Som du säkert förstår så är det sex jag söker, sen hur det hela utvecklar sej lämnar jag därhän. Det är inget jag tänker på, just nu är jag mest kåt och vill träffa en karl som gillar en mogen mullig kvinna.

Sex är livets goda, något man ska njuta av när lusten faller på. Sen detaljerna runt det spelar inte så stor roll, man ska ge sej hän helt enkelt. Det gör jag nu, fullt ut kan man lugnt säga, att jag skulle lägga upp en nakenbild på nätet, det trodde jag aldrig. Men nu är det gjort och jag känner mej faktiskt riktigt nöjd. Att det pirrar lite extra och att män kanske blir kåta av att se en bild på nakna mej, det är läckert!

Mina stora tuttar är faktiskt väldigt välhållna för min ålder, jag är över femtio nämligen. De hänger lite men inte alls så mycket som mina väninnors. Så jag är lite stolt över tuttarna, det måste jag få vara eller hur?! Män jag brukar gå igång på är RIKTIGA MÄN, en karlakarl, förstår du? Om du är en man som bejakar din feminina sida, tja, då har vi inget gemensamt!

Din ålder är inte så viktig, men du måste vara 25 år eller äldre. Du har ett gott hjärta och är en snäll person, plus att du är väldigt sexuell av dej. Det måste du vara så att vi passar ihop sexuellt, dvs. ofta, mycket och länge. Hör av dej så vi kan få kontakt. MVH.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Jag har stora tuttar”

  1. Hej på dig raring, jag är en uthålig översexuell man, är gift men kan ej ha sex med min fru, Vill mer än gätna träffa dig oc du bof i västra götaland.
    Jag knullar bra och med tanke på det att du är i min ålder gör otrolig bra ifrån mig, vill träffas ett par gånger i veckan, träffar sker hos dig, vi kan fika eller äta mat ihop första gången så får du se mig.
    Jag lovar att du inte kommer att ångra dig hjärtat

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!