Seriöst förhållande

jag vill ha ett seriöst förhållandeSnäll tjej vill nu ha ett seriöst förhållande för jag är trött på singellivet nu. Har fyllt 30 men inte 35 och tycker det är dags för mej att stadga mej. Men det där med att hitta den stora kärleken är inte så lätt. Så varför inte försöka med en sexannons och se vad det kan ge. Det kostar ju inget och jag kan ju hitta mannen i mitt liv. Det finns en orsak till att jag letar här på vuxet, jag gillar sex väldigt mycket. Men sex är inte allt men en viktig pusselbit när man ska ha ett seriöst förhållande.

Andra saker som är viktiga för mej är tillit och om jag inte kan lita på dej så funkar det inte. Annat som är viktigt för mej är att vi är bästa vänner, att vi kan skratta ihop och allt sådant. Det låter som en klyscha men så är det faktiskt. Jag kommer att leta tills jag finner och jag är INTE desperat.

Då jag vill bilda familj och sånt så känner jag att vi bör vara jämngamla, så om du är typ 28-38 år nåt. Kanske långt spann men åldern är inte det allra viktigaste. Men vi ska vara på samma plats i livet. De här bitarna måste nog stämma för det ska funka i längden. Du ska liksom jag ha ett ordnat liv med jobb och sådant.

Finns du trevliga och snälla kille som vill ha ett seriöst förhållande? Hör då av dej så att vi kan träffas snart. För att sortera bort er killar som bara är ute efter sex. Så blir det inget sex förrän jag känner att det kan bli vi, jag är inte lättfotad! Men jag vill ha kärlek, värme och vänskap. Stor kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Seriöst förhållande”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!