Sexig tjej

jag är en sexig tjejHallå jag är en sexig tjej som för tillfället är arbetslös. Men om några månader så börjar jag ett nytt jobb så tills dess har jag långsemester. Ganska skönt och bara slappa men det börjar bli långtråkigt och ensamt. Dessutom har jag lyckats vända på dygnet och det är inte alls bra. Jag vill träffa en skön kille som vill fördriva tiden med mej under täcket.

Eller ja under täcket kanske är blygsamt, jag älskar att ha sex överallt. Jag har gärna sex utomhus på sommaren, det är så mysigt. Brukar packa fika korgen, åker till stranden eller ut i skogen. Jag klär av mej naken, solar och njuter men ensam, inte alls så kul ;-). Nu söker alltså en skön sexträff var som helst men inte med vem som helst. Lite kräsen är jag, så första bästa duger inte, kemin ska vara där liksom attraktionen.

Sex är ett perfekt tidsfördriv

Jag behöver lite tidsfördriv och sex är helt perfekt. Men jag kan även tänka mej att hitta på andra kul saker, jag är fri och ledig och gillar att hitta på kul saker. Åker gärna en bit, bara jag har trevligt sällskap och har kul så är jag öppen för det mesta. Vem är du då? Ja lite krav har jag men inte så många, inte nu iallafall. Det är så svårt att ställa tusen krav när man inte träffats öga mot öga.

Du ska vara snäll, omtänksam och seriös, hur gammal du är, tja, jag vet inte. Spelar väl inte så stor roll, fast 18 måste du ha fyllt och sen behöver du inte vara pensionär för det lär nog inte funka då haha. Jag är öppen och testar gärna nytt. I grunden är det sex jag söker men blir det vänskap eller nåt annat är jag inte helt negativ till. Men vi får se vad som händer, att planera är inte alls min grej, blir ändå aldrig som man tänkt sej så det har jag slutat med för länge sen. Först ska vi ses öga mot öga, gärna snart om jag får bestämma ;-). Hör av dej om du vill dejta en sexig tjej som gillar galna upptåg!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexig tjej”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!