Sexig singeltjej

jag är en kåt sexig singeltjej Hallå!!! Jag är en söt och sexig singeltjej som söker en kille för vänskap och sex, kanske mer, vi får se. Jag skulle beskriva mig själv som en ganska busig tjej som gillar galna upptåg. Sex är viktigt för mig, ett förhållande. Oavsett om jag är i en fast relation eller om vi är knullkompisar. För mig är livet för kort för att inte ta chanser och prova på det mesta, så det gör jag nu.

Jag söker här och nu en kille att träffa en kille som är snäll, trevlig och har en busig sida. Att du gillar sex, det tar jag för givet, du är som jag kåt för det mesta. Jag tycker om killar som kan få mig att skratta och som är öppna för att prova nya saker i sängen. Ålder är också viktigt för mig, så jag söker efter en kille som är mellan 25-30 år. Tror att det är bra om vi är i samma ålder, iallafall på ett ungefär. Då är vi på samma plats i livet och det kan underlätta massor, jag är 26.

Att hålla sig i form och leva så hälsosamt det går, det är något jag gör. Så jag vill gärna att du också gillar att träna och hålla igång! Vi kan ju träna tillsammans och gå långa promenader i naturen, det är underbart. Vi kan ta med picknick korgen och en filt så kanske vi kan mysa lite utomhus också.

Så om du är en snäll, seriös, trevlig och busig kille som vill lära känna en söt, sexig singeltjej, hör gärna av dig. Jag ser fram emot att höra från dig och vi ska träffas irl över en fika och checka av om vi har kemi!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!