Jag vill bli din älskarinna

jag vill bli din älskarinnaFinns det en gift man här som vill ha mej som sin älskarinna? Jag är singel, runt 30 år, snygg, sexig och singel och kåt ofta. Att ha sex med äldre män är något jag tycker om och har gjort förr. Vill gärna hänga med på affärsresor och göra din lediga tid skön och behaglig. För tillfället så är jag utan jobb och kan träffas lite när som helst. Har jobb på gång, men det dröjer ett tag innan jag kan börja där. Så jag har all tid i världen att ses!

Jag ser bra ut, kan föra mej bland folk och jag är mycket social. Att vara tipptopp både i kropp och klädsel är viktigt för mej och en självklarhet. Så om du vill ta med mej på resa eller ut bland folk så tror jag du kan vara stolt över mej. Men vi kan ha träffar på hotell också, utan att gå ut och äta och så, men lite stil och klass vill jag allt ha!

Mitt krav är att du är gift

Mitt krav är att du är gift, jag går igång på upptagna män nämligen. Vet att det är ofta sexlivet går i slentrian efter ett antal år och att krydda sexlivet med lite otrohet kan hjälpa. Ja, faktiskt, har träffat män som fått en nystart med sin kvinna. Jag är en god lyssnare också, är ganska mogen och varit med om en del i mitt liv, trots att jag inte är så gammal.

Nu kan jag inte säga hur jag vill att du ska se ut, men stiliga män i kostym brukar jag gilla. Du får en hemlig älskarinna, jag kommer aldrig att avslöja dej, då avslöjar jag mej själv också. Vore pinsamt om jag som singel tjej skulle bli påkommen så. Och det vill jag naturligtvis inte! Blir bara så mycket strul då och det pallar jag inte. Män, gifta, vilken ålder som helst men gärna äldre. Hör av er, jag väntar och längtar efter dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag vill bli din älskarinna”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!