Hemlig älskarinna

jag vill bli din hemlig älskarinnaAtt bli hemlig älskarinna till en gift man, det är precis det jag vill bli. För mej är detta perfekt då jag inte vill binda upp mej utan vara fri. Att träffa en gift man är också perfekt, för då vet jag att du inte blir kär i mej. Utöver det så är det lite spännande också och jag behöver verkligen spänning i min tråkiga vardag. Har eget, så jag styr i stort mina arbetstider och kan komma ifrån lite när som helst. Men måste planera lite, men det måste nog du också så då kommer det att fungera bra. Dessutom jobbar jag mesta tiden hemifrån, så det är helt perfekt när man vill ha en älskare.

Du gifta man som vill ha mej som din hemliga älskarinna, vem är du egentligen? Jag tror du är en man som har kostym i ditt yrke, men även män i uniform som brandman, polis och sådant attraherar mej. Ditt jobb är naturligtvis inte det viktigaste, det viktigaste är att du vet hur en kvinna ska behandlas. Du är naturligtvis en sann gentleman och lite gammaldags i ditt sätt att se på oss kvinnor.

Själv är jag en snygg tjej på 28 år, självtändig, snäll och tycker om att göra det bekvämt för den som förtjänar det. Att detta blir vår hemlighet tar jag som en självklarhet! Ingen får veta om oss! Det är jag mycket noga med, för jag vill inte ens att min bästa vän får veta. Hemlig älskarinna, jag suger på ordet, det är läckert. Undras om jag kan hitta min man här och i en sexannons? Jag vet inte vad det är med uniformer som tänder mej, det bara är så! Hoppas att du finns här!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Hemlig älskarinna”

  1. Hej!
    Jag är en gift man, 50 år, som har lång erfarenhet av sex och även analsex.
    Jag har fokus på bådas njutning och kan få dig att komma hur många gånger son helst. Frågan är hur länge du orkar.

    Svara

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!