Het dejt du och jag?

kåt kvinna söker het dejtHet kvinna som är sugen på en het dejt, det är jag det. Söker här och nu en man med fötterna på jorden som har förstånd att slappna av och njuta hämningslöst. Det där med passion tror de flesta hör kärleken till, men det stämmer inte riktigt. Man kan ha passionerad sex även om inga känslor är inblandade. Det hela handlar om att lära sej att slappna av och släppa alla hämningar, det är först då man kan njuta fullt ut. Så är min erfarenhet, trots att jag inte är så jättegammal (34). Jag är en het och eldig kvinna, rödhårig men färgat håret rosa nu (misslyckad färgning haha).

Vi ska prata på nätet först, sen i videosamtal och sen ska vi ses i verkligheten. Det är många kvinnor som först vill ta en fika, men det vill jag hoppa över. Du och jag ses på stan, om allt känns bra så går vi direkt hem till mej. Där har jag förberett en massa mys för oss, levande ljus, bakgrundsmusik, massageolja, leksaker hihi och en del annat. Sen tar vi allt som det kommer och vi börjar med ett glas vin/öl, vilket vi vill ha. Det har en avslappnande effekt på oss båda, det behöver vi nog. Kanske inte för att vi är nervösa och så utan för att vi har höga förväntningar på kvällen och natten.

Nu är det också så att ingen gör inte något som den inte vill, gäller oss båda. Ett nej är ett nej, thats it! Men förhoppningsvis får du höra mej skrika efter mer hehe. Kondomer tror jag är vettigt att ha, så de får du ta med dej, så fixar jag resten. En dusch tillsammans kanske? Är du också sugen på att ses snart och ha en het dejt?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Het dejt du och jag?”

Lämna en kommentar

Träffa kåta tjejer för sköna stunder idag!
Dejta kåta tjejer idag!
Kåt? Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja prata snusk idag!
Sexchatta live idag!